За Бижутата от стомана

AnotherPeacockBoutique.com Ви предлага бързо удобно и сигурно пазаруване онлайн. Нашите бижутата са изработени висококачествена неръждаема медицинска стомана от най-висок клас - 316L. Показаните в сайта модели се отличават със собствен стил и идея. При нас ще намерите свежи и актуални модели на атрактивни цени.

Продуктите в AnotherPeacockBoutique.com не съдържат алергични химически елементи и сплави като хром, никел и които биха могли да доведат до зачервяване или дразнене на кожата. Нашият магазин предлага също и персонализирани ръчно изработени медальони за кучета с име и телефон по Ваш избор. За Ваше удобство всички направени поръчки се доставят до Ваш адрес или до офис на куриерска компания Еконт. Заплащането става с наложен платеж в момента на получаване на пратката, като всички наши пратки се изпращат с опция за преглед преди заплащане на стойността на пратката, т.е. Вие ще имате възможност да я разгледате и едва след като я одобрите тогава да  заплатите стойността и. Срокът за доставка на бижутата от стомана е от 1 до 2 работни дни в зависимост от това дали поръчката е направена в рамките на работния ден или в извънработно време.

Клиентите на AnotherPeacockBoutique.com имат право да върнат закупените от тях продукти в 14 - дневен срок от деня на тяхното получаване, като запазят целостта и вида на закупените продукти.

Инструкции за употреба на бижутата от неръждаема стомана:

1. Не почиствайте бижутата с абразивни кърпи и / или почистващи препарати. Това може да доведе до тяхното надраскване и влошаване на металният им блясък;

2. Сваляйте бижута преди да използвате почистващи препарати, защото може да съдържат силен химикал който да наруши външният им вид;

3. Сваляйте бижутата по време на сън, за да ги предпазите от усукване, заплитане и скъсване, както и да не нараните себе си.

Пазете бижута от механични удари, остри предмети, домакински почистващи материали ако искате да запазите външният им вид добър за по-дълго време. Хлор и подобни вещества биха могли да доведат до разхлабване на кристалите (отнася се за онези бижута които са с кристали).

Моля, съхранявайте бижута в тяхната кутия. Правилната грижа и съхранение на бижутата от медицинска стомана, както и полирането им с мека кърпа, ще допринесат за поддържането на техния блясък и красота за максимално дълго време.

Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, екипът на AnotherPeacockBoutique.com е на ваше разположение на посочените в сайта контакти.


С пожелание за приятно пазаруване,

Екипът на AnotherPeacockBoutique.com


Нови продукти

Мъжка гривна от неръждаема стомана и силикон

Мъжка гривна от неръждаема стомана и силикон

Гривната за мъже е изработена от неръждаема медицинска стомана от най-висок клас - 316L - матер..

25.00лв.

Пънкарски пръстен - орлов нокът

Пънкарски пръстен - орлов нокът

Пръстенът в пънкарски стил е изработен от медицинска стомана и е с формата на нокти на граблива ..

12.00лв.

Обеци от медциска стомана с позлатен кант

Обеци от медциска стомана с позлатен кант

Унисекс обеците са изработени от неръждаема медицинска стомана клас 316L, имат красив дизайн и ..

15.00лв.

Гривна от медицинска стомана и силикон br121

Гривна от медицинска стомана и силикон br121

Гривната е изработена от висококачествена медицинска стомана клас 316L - материал който се изпо..

25.00лв.