Медальон за куче Ротвайлер с гравирано име и телефон

  • Медальон за куче Ротвайлер с гравирано име и телефон

Медальонът за Ротвайлер се изработва ръчно от качествена медицинска стомана с клас 316L, посредством лазер, като след това се шлайфа ръчно до достигане на нужната прецизност и качество. Моля при поръчка да ни оставте в полето за коментар име на кучето и телефонен номер който желаете да се гравира на медальона. Време за изработка на медальона около 2-3 работни дни.


Кратка информация за породата Ротвайлер:

Ротвайлерът се смята за една от най-старите породи. Произходът му ни връща към времето на Римската империя. Тези кучета се използвали за пазачи на стадата, които преминавали през Алпите с римските легиони, защитавайки хора и добитък. Породата получава своето име от стария немски град Ротвайл, където е била известна като "Ротвайлер, касапско куче". Месарите отглеждали този тип кучета предимно за работа като пазачи. Когато в началото на XX в. полицията имала нужда от различни породи кучета, необходими за служба, ротвайлерът бил сред подложените на изпитания. Скоро станало очевидно, че кучетата от тази порода са изключително подходящи за целите на полицейската служба и затова в Германия били официално признати като полицейски кучета през 1910 г. . 

Ротвайлерът е средно едро, масивно куче, което се отличава със средно голяма глава, силно изразен стоп и много здрава психика.Неговото добре оразмерено, компактно и яко телосложение издава голяма сила, подвижност и издръжливост. Той е изключително бдителен защитник на своя стопанин, затова никога не бива да бъде провокиран, дори и на шега. Видът му е естествен и грубоват, поведението самоуверено и безстрашно, но е добронамерен към децата и изпълнява предано  и послушно своите задължения. Baжнo e дa ce знae, чe мaлĸитe ca лaĸoми и тpябвa дa ce внимaвa дa нe ce пpexpaнят. Tвъpдe мнoгoтo бeлтъчини вoдят дo бъpз pacтeж и cлaби ĸocти.За този продукт няма отзиви.

Напиши отзив

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
  • Код: dog-rotvailer
  • Наличност: Налично
  • 20.00лв.Подобни изделия

Медальон за Дакел с име и телефон по Ваш избор

Медальон за Дакел с име и телефон по Ваш избор

Медальонът за Дакел се изработва ръчно и качествено от висококачествена лазерно изрязана шлайфана не..

20.00лв.

Медальон за куче Кане Корсо с гравирано име и телефон

Медальон за куче Кане Корсо с гравирано име и телефон

Медальонът за Кане Корсо се изработва ръчно с лазерно изрязване, и след това шлайфане на висококачес..

20.00лв.

Медальон за куче Питбул с гравирано име и телефон

Медальон за куче Питбул с гравирано име и телефон

Медальонът за  Питбул се изработва ръчно от неръждаема стомана с най-висок клас - 316L, по..

20.00лв.

Tags: Медальони, за, кучета, Медальони за кучета, Кучешки, медальон, Ротвайлер, от, неръждаема, стомана, Кучешки медальон - Ротвайлер от инокс, купи в