Медальон за куче Питбул с гравирано име и телефон

  • Медальон за куче Питбул с гравирано име и телефон

Медальонът за  Питбул се изработва ръчно от неръждаема стомана с най-висок клас - 316L, посредством лазерни технологии, като след това се шлайфа на ръка до достигане на нужната прецизност и качество. Моля при поръчка да ни оставте в полето за коментар име на кучето и телефонен номер който желаете да се гравира на медальона. Време за изработка на медальона около 2-3 работни дни.Кратка информация за породата Питбул :

Американският Питбул териер често е наричан само с името Питбул. Това обаче може да доведе до объркване защото Питбул (“Pit Bull”) не е порода, a име, с което се описват породите Бултериер, Американски Стафордширски териер, Стафордширски Бултериер както и Американският Питбул териер. Всички качества, които притежава като упоритост, издръжливост и ловкост, които ги правят отличници в различни кучешки спортове за съжаление привличат недобронамерени хора, които ги използват за кучешки боеве, в резултат на това си е спечелил негативното мнение на хората, като се смятат за опасни. Питбулът първоначално е създаден като бойно куче, а по-късно след забраната за използване в боеве са били използвани за улов на свине, говеда и охрана на добитък а също така и за домашен любимец. Питбулите имат широки черепи, добре развити лицеви мускули, както и много силни челюсти. Ако сте собственик куче от тази порода или ви предстои да бъдете трябва да сте на ясно че е необходимо да отделяте достатъчно време за тренировки, обучение и социализация кучето си. Когато са отгледани и социализирани правилно тези кучета са подходящи дори за деца. Те са много нежни и любвеобвилни. В повечето случаи не са подходящи за пазачи понеже се радват и въртят опашка на всеки застанал до вратата. Те са изключително лоялни към стопаните и семейството си и ще ги защитават дори с риск за живота си. Кучетата от тази порода са изключително интелигентни научават командите и различни трикове с лекота. Те са енергични и искат да участват във всичко случващо се около тях, много са игриви дори и в зряла възраст.

За този продукт няма отзиви.

Напиши отзив

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
  • Код: dog-pitbull
  • Наличност: Налично
  • 20.00лв.Подобни изделия

Медальон за Стафордширски Териер с  име и телефон

Медальон за Стафордширски Териер с име и телефон

Медальонът се изработва ръчно от висококачествена лазерно изрязана шлайфана неръждаема стомана с вид..

20.00лв.

Медальон за куче Кане Корсо с гравирано име и телефон

Медальон за куче Кане Корсо с гравирано име и телефон

Медальонът за Кане Корсо се изработва ръчно с лазерно изрязване, и след това шлайфане на висококачес..

20.00лв.

Медальон за куче Бигъл с гравирано име и телефон

Медальон за куче Бигъл с гравирано име и телефон

Медальонът за Бигъл е изработен ръчно от неръждаема медицинска стомана посредством лазерно изрязване..

20.00лв.

Медальон за куче Ротвайлер с гравирано име и телефон

Медальон за куче Ротвайлер с гравирано име и телефон

Медальонът за Ротвайлер се изработва ръчно от качествена медицинска стомана с клас 316L, посред..

20.00лв.

Tags: медальон за питбул, медальон за куче, гравиран медальон за куче, медальон за куче от инокс, медальон за куче от неръждаема стомана, гравиране на медальони