Медальоните за кучета – не просто аксесоар

Медальоните за кучета – не просто аксесоар

Автор: Admin Публкувано на: 22/09/2016 Преглеждания: 4578 Коментари: 2

Медальоните за кучета с гравирано име и телефон са един от най-предпочитаните аксесоари за нашите четириноги любимци. Те намират широко приложение, лесно достъпни са (предлагат се на доста ниска цена) и са изключително полезни (по-долу ще разберете защо), както и чудесен моден аксесоар.

Медальоните за кучета е най-подходящо да бъдат изработени от антикорозионни материали. Обикновено се използва неръждаема стомана, инокс, която няма да се повреди при намокряне, например, на каквото често ще бъде изложен модният кучешки аксесоар, предвид употребата, за която е предназначен, не се окислява и не ръждясва.

Могат да се използват и различни технологии при изработката, но най-популярната и често използвана е обработка на дадения материал чрез лазерно изрязване и лазерно гравиране. Използваната технология и автоматизацията до голяма степен помага за прецизната изработка на различни модели медальони, имащи различно предназначение.

Относно формите най-често разпространени са семплите универсални форми наподобяващи кокал или някъква геометрична фигура. Също така изключително популярни са и медальоните с формата на дадена порода куче – например немска овчарка, питбул, дакел, американски стаф и др.подобни. В онлайн магазина на AnotherPeacockBoutique.com можете да откриете богата гама от модели на медальони за Вашето куче изработени от висококачествена неръждаема стомана, върху която ще се гравира по Ваше желание името на Вашето куче както и Вашият телефон.

В комбинация към самата форма може да се добави и някакъв надпис. Най-често се предпочита да бъде изписано името на кучето и стопанина му и/или телефон завръзка.

Доста от собствениците на кучета предпочитат закупуването на подобен тип медальон най-вече, за да може при случай на загуба, на кучето тези, които го намерят да открият и медальона с данни, чрез който могат да се свържат със собственика на животното и да му го върнат.

Наличието на медальон на вашето куче е не само незабележимо за него, но е и един чудесен моден аксесоар, който освен като допълнение към каишката на вашия домашен любимец, може да се използва и за информационни цели и при наличие на загуба като собственици, да бъдете лесно открити.

Етикети: медальон за куче, медальони за кучета, медальон за куче от неръждаема стомана, медальон за куче от инокс, кучешки медальон, медальони за кучета, медальон за немска овчарка, медальон за дакел, медальон за питбул

Изделия свързани с тази тема

Повече по темата

Коментари

Напиши коментар